LOCATIE

Het lokaal van Schilderschool Rob de Reus is gevestigd in het nog werkende gemaal Meldijk, een monumentaal gebouw aan de rand van Uitgeest.

PRIJS

€ 55,00 per maand. Dit bedrag wordt aan het begin van de maand van uw rekening afgeschreven. Tijdens de zomermaanden juli en augustus is de school gesloten en wordt er niet geïncasseerd. Verder volgen we de schoolvakanties. U kunt die terugvinden in het programma.

Lestijden
  • Ochtend:  dinsdag / zaterdag  9.30 – 12.00 uur
  • Middag:  donderdag / vrijdag  15.00 – 17.30 uur
  • Avond:  dinsdag / woensdag 19.30 – 22.00 uur
Voor wie?

Iedereen kan meedoen. Beginner of gevorderd, jong of oud.  Voor de één zijn schilderlessen een moment om creatief bezig te zijn, voor de ander het moment om de techniek achter het realistisch schilderen te leren begrijpen. Wat uw reden ook mag zijn, u bent van harte welkom om uw talent verder te ontwikkelen!

materiaal

U werkt tijdens de les met eigen materiaal. U leert hier het beste uit te halen en de techniek te beheersen.  Mocht u nog geen materialen hebben dan is het ook mogelijk de eerste lessen te werken met materialen uit het atelier om zodoende een goed beeld te krijgen wat u het beste kunt aanschaffen.

Rob de Reus, docent

“Het overbrengen van mijn passie en vakkennis geeft mij inspiratie tot het verder uitdiepen van technieken binnen de schilderkunst. Ik ben een echte realist maar ik vind symboliek ook heel belangrijk. Deze twee componenten breng ik samen in mijn werk. Dat maakt het voor mij van betekenis”.

Werk van Rob is te vinden op www.robdereus.nl