Schilderschool Rob de Reus is een erkend leerbedrijf en biedt stageplaatsen voor MBO en HBO opleidingen. Stage lopen bij de schilderschool houdt in dat je de schilderlessen van de schilderschool volgt en zodoende een basis meekrijgt om realistisch te kunnen schilderen. Zo leer je met olieverf werken en kleuren mengen.

Maar de schilderschool is meer dan schilderen. De stage is zowel ‘analoog’ als ‘digitaal’; er wordt ook gebruik gemaakt van je kennis van bijvoorbeeld de Adobe-programma’s. Vormgeving, editing, webdesign en 3D-modeling zijn allemaal onderdelen die aan bod kunnen komen.

De schilderschool is een flexibel bedrijf dat schilderijen en objecten maakt. Daar komen verschillende disciplines bij kijken dus het kan zijn dat je het ene moment animaties maakt voor een digitaal project en het andere moment olieverf aan het maken bent. Het is dus fijn als je zelf hierin ook flexibel bent.

Dus heb je zin om hier stage te lopen? Maak dan een mooie CV van je werk en laat zien waar jij echt goed in bent!  We zijn heel benieuwd naar je werk. Onderstaande werken zijn gemaakt door stagiairs die je voor zijn gegaan.

Je vindt ons op www.stagemarkt.nl